AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru nohut görmek

Kahve falında kuru nohut görmek

Kahve falında kuru nohut görmek şansının artacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, şansın yüzüne güleceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, yeni işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru nohut gördüyseniz:

  • Tamir veya düzenleme gibi konularda yapacağınız sakarlıklardan gelen büyük zararlara açıksınız.

Kahve falında kuru fasulye nohut görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru nohut yemek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, en çetin zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında kuru fasulye ve nohut görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru nohut görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında nohut yemek görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında nohut yemeği ikram etmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birine nohut vermek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında dalında nohut görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir