AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye nohut görmek

Kahve falında fasulye nohut görmek

Kahve falında fasulye nohut görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında fasulye nohut gördüyseniz:

  • Şans tanımak isteyeceksiniz.

Kahve falında fasulye nohut görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında nohut fasulye görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye nohut görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kuru fasulye ve nohut görmek sorumluluk alacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında mercimek ve nohut görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, zenginlik kazanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz nohut yemek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında nohut kaynatmak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil nohut görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir