AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut fasulye görmek

Kahve falında nohut fasulye görmek

Kahve falında nohut fasulye görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında nohut fasulye gördüyseniz:

  • Artan bilgi akışı veya yeni bilgiler edinme gereksinimi ön plana çıkıyor.

Kahve falında fasulye nohut görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kuru fasulye nohut görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına işaret eder.

Kahve falında nohut fasulye görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuru fasulye ve nohut görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nohutlu pilav pişirmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nohut seçmek huzurlu bir hayat süreceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında nohut yemek görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nohut yemeği pişirmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir