AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasulye piştiğini görmek

Kahve falında kuru fasulye piştiğini görmek

Kahve falında kuru fasulye piştiğini görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye piştiğini gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla karşılaşmak veya bağlantı kurmak bazı konulara yaklaşımınızı değiştirebilir veya aklınıza yeni şeyler getirebilir.

Kahve falında kuru fasulye piştiğini görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye piştiğini görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına rivayet eder.

Kahve falında fırında ekmek piştiğini görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemeğin piştiğini görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında sütün piştiğini görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, büyük problemler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek piştiğini görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında köfte piştiğini görmek şanssızlık yaşanacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşure piştiğini görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir