AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru nohut yemek

Kahve falında kuru nohut yemek

Kahve falında kuru nohut yemek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kuru nohut yemek gördüyseniz:

  • Katılacağınız topluluklara ilişkin aktivitelerin karşılığını verebilir veya karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında kuru nohut yemek dertlerinin artacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işarettir.

Kahve falında kuru nohut görmek hayırlı bir karar verileceğine, bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kuru fasulye ve nohut görmek girilen yolda zarar edileceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında kuru fasulye nohut görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş nohut yemek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında nohutlu et yemeği görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında etli nohut yemeği pişirmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında etli nohut yemeği görmek keyifli hale geleceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir