AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kara fatma görmek

Kahve falında evde kara fatma görmek

Kahve falında evde kara fatma görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, neşenin yerine geleceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, hastalanacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde kara fatma gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınızın veya partnerinizin üzerine fazla gitmeniz, kırılmasına neden olabilir.

Kahve falında evde kara fatma görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet eder.

Kahve falında uçan kara fatma görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına delalet eder.

Kahve falında kara fatma öldürmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş kara fatma görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, mekân değiştireceğine inanılır.

Kahve falında kara fatma yemek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara fatmalar görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına inanılır.

Kahve falında fatır suresini okumak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fatma anayı görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, hak yolundan ayrılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir