AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kuru fasulye görmek

Kahve falında beyaz kuru fasulye görmek

Kahve falında beyaz kuru fasulye görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kuru fasulye gördüyseniz:

  • Konuşulması gereken şeyleri ertelememeniz bazı değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında kuru beyaz fasulye görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kuru fasulye görmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kuru fasulye satın almak büyük işlerin ortaya konulacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına rivayet eder.

Kahve falında etli kuru fasulye yemeği görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında pilav kuru fasulye görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine delalettir.

Kahve falında kuru fasulye pişirdiğini görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına inanılır.

Kahve falında tencerede kuru fasulye görmek keyfin bozulacağına, can bulacağına işaret eder.

Kahve falında kuru fasulye yemeği yemek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir