AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasulye satmak

Kahve falında kuru fasulye satmak

Kahve falında kuru fasulye satmak rahat edilecek bir projeye girileceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine işaret eder.

Kahve falında kuru fasulye satmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hatalı ya da eksik yerleri telafi etmek yerine yepyeni yönde veya yepyeni yollarla ilerlemeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında kuru fasulye satmak anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerinin bir anda bozulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil fasulye satmak ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, yaşadığı stresin biteceğine işaret eder.

Kahve falında fasulye satmak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye yemeği pişirmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, onların kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye yediğini görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına alamet eder.

Kahve falında pilav kuru fasulye görmek çok zor durumlara düşeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında kuru fasulye vermek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, ekmeğinin azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir