AnaSayfa / Genel / Kahve falında facebookta konuşmak

Kahve falında facebookta konuşmak

Kahve falında facebookta konuşmak çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında facebookta konuşmak gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.

Kahve falında facebookta konuşmak aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dertleri biteceğine işaret eder.

Kahve falında fatma ismini duymak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında fasülye çiçeği görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fatıma anamızın elini görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, makama ve rızka sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fasülye tanesi görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işarettir.

Kahve falında kara fatma yemek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine inanılır.

Kahve falında fast food görmek geçmişini arkada bırakacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir