AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara fatmalar görmek

Kahve falında kara fatmalar görmek

Kahve falında kara fatmalar görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, bol hayır duası alınacağına, neşeleneceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kara fatmalar gördüyseniz:

  • Bir anlaşma yapılabilir, bir ilişki garanti altına alınabilir veya bağlantılarınızı genişletmenizi sağlayacak konulara entegre olabilirsiniz.

Kahve falında kara fatmalar görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara fatma yemek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kara fatma öldürmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında evde kara fatma görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kara fatma görmek dertlerinin sona ereceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan kara fatma görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru fasülye ekmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine delalettir.

Kahve falında fatıma anamızın mezarını görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir