AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru çilek görmek

Kahve falında kuru çilek görmek

Kahve falında kuru çilek görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru çilek gördüyseniz:

  • Sempatikliğinizi korumalı, politik olmalı, yüzleşilmesi gereken durumlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında kuru çilek görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru çilek yemek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış çilek görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda çilek görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında çilekli süt içmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında çilek toplamak ve yemek gücünün azalacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında altın çilek toplamak son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işarettir.

Kahve falında toprakta çilek görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir