AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta çilek görmek

Kahve falında toprakta çilek görmek

Kahve falında toprakta çilek görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına tabir olunur.

Kahve falında toprakta çilek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya kıskanç kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Kahve falında toprakta çilek görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı çilek yemek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek yetiştirmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çileği ağaçta görmek iki tarafın da çok sevineceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında ezilmiş çilek görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına işarettir.

Kahve falında olmamış çilek yemek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında kurutulmuş çilek görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok çilek görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir