AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın çilek toplamak

Kahve falında altın çilek toplamak

Kahve falında altın çilek toplamak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, yolunun açık olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işarettir.

Kahve falında altın çilek toplamak gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla şey almak istiyorsunuz.

Kahve falında altın çilek toplamak deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında çilek toplamak ve yemek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında dalından çilek toplamak itibarını zedeleyeceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında çilek yemek toplamak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, doğru yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında çilek toplamak çok büyük zararlar edeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı çilek toplamak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına inanılır.

Kahve falında dağ çileği toplamak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan çilek toplamak özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir