AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda çilek görmek

Kahve falında saksıda çilek görmek

Kahve falında saksıda çilek görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, helal rızık yiyeceğine yorulur.

Kahve falında saksıda çilek gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellendiğinizi hissederseniz, karşı çıkmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında saksıda çilek görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıda bitki görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında saksıda açan çiçek görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında saksıda çiçek açtığını görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda toprak görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, itibar kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında saksıdan çiçek koparmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında saksıda yılan görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, kudret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir