AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilekli süt içmek

Kahve falında çilekli süt içmek

Kahve falında çilekli süt içmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çilekli süt içmek gördüyseniz:

  • Güvensizlikleriniz nedeniyle önemsediğiniz bir kişiyi zor durumda bırakabilirsiniz.

Kahve falında çilekli süt içmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına delalettir.

Kahve falında çilekli süt görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çilek şerbeti içmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında çilek suyu içmek gerekirse özür dileneceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak süt içmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında aslana süt içmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında kendi memesinden süt içmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında güvercin sütü içmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir