AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgunlaşmamış çilek görmek

Kahve falında olgunlaşmamış çilek görmek

Kahve falında olgunlaşmamış çilek görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında olgunlaşmamış çilek gördüyseniz:

  • İlişkileri veya diyalogları zorlamamakta fayda var.

Kahve falında olgun çilek görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış çilek görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında olgun çilek yemek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalettir.

Kahve falında olgunlaşmamış çilek yemek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında olgunlaşmamış kayısı görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmış üzüm görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında olgun yemiş görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, ayrılanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgun erik toplamak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir