AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek toplamak ve yemek

Kahve falında çilek toplamak ve yemek

Kahve falında çilek toplamak ve yemek hastalıklarını yeneceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında çilek toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Bazı iş, plan ya da yaratıcılık isteyen konularda daha faydalı, verimli, işe yarar ya da estetik fikirleriniz varsa, dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında çilek toplamak ve yemek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek yemek toplamak hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, duygularının karşılıklı olacağına inanılır.

Kahve falında altın çilek toplamak başını borçlardan kaldıramayacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı çilek toplamak ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeden çilek toplamak zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, kazancının azalacağına işaret eder.

Kahve falında çilek bahçesinden çilek toplamak bununla kalmayarak iflas edeceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çilek toplamak hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan çilek toplamak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir