AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru çilek yemek

Kahve falında kuru çilek yemek

Kahve falında kuru çilek yemek hem de sevdiklerinin olacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru çilek yemek gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki göstermeden önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında kuru çilek yemek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru çilek görmek borçların artacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında olgun çilek yemek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek tarlasında çilek yemek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çilekli reçel yemek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban çileği yemek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çilek yemek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalında çilek yemek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir