AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru çayır görmek

Kahve falında kuru çayır görmek

Kahve falında kuru çayır görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru çayır gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek isteyen veya bir şekilde yardımı dokunabilecek olan kişiler olabilir.

Kahve falında kuru çayır görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, her zaman haklının yanında olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çayır görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında sulu çayır görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında çayırlık görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil çayırda koşmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil çayır biçmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine inanılır.

Kahve falında çayırda at görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sulak çayır görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir