AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulak çayır görmek

Kahve falında sulak çayır görmek

Kahve falında sulak çayır görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında sulak çayır gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları almak istiyorsanız kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında sulak çayır görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında sulak arazi görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sulak yer görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sulak alan görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sulak tarla görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sulak yerler görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil çayırda yürümek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çayır bayır görmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir