AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru çay görmek

Kahve falında kuru çay görmek

Kahve falında kuru çay görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, kazançsız işler peşinde olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında kuru çay gördüyseniz:

  • Garip bir gelişmeyi yararınıza kullanabilirsiniz.

Kahve falında kuru çay toplamak uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kuru siyah çay görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kuru çay görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru çay dağıtmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine inanılır.

Kahve falında birine kuru çay vermek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına inanılır.

Kahve falında kuru çay dökmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru çay vermek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında kuru çay görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir