AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru çay vermek

Kahve falında kuru çay vermek

Kahve falında kuru çay vermek şöhret ve hayır getireceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, dileklerin yerine geleceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına delalettir.

Kahve falında kuru çay vermek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı alanlarda çalışan veya benzer yeteneklere sahip kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında kuru çay dağıtmak içine büyük bir huzurun dolacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru çay istemek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet eder.

Kahve falında kuru çay vermek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kuru çay yemek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında kuru siyah çay görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına delalettir.

Kahve falında siyah kuru çay görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında birine kuru çay vermek imkanlarının artacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru çay satın almak külfetinin ve yükünün artacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir