AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru çay toplamak

Kahve falında kuru çay toplamak

Kahve falında kuru çay toplamak böylelikle yüzünün güleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru çay toplamak gördüyseniz:

  • Bırakın, bazıları kendi bildikleri gibi davransın.

Kahve falında kuru çay toplamak dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru siyah çay görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru çay yemek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında kuru çay vermek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına inanılır.

Kahve falında kuru çay görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, ruhen rahatlığa erileceğine inanılır.

Kahve falında birine kuru çay vermek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kuru çay görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kuru çay dağıtmak gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, güzel bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir