AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru siyah çay görmek

Kahve falında kuru siyah çay görmek

Kahve falında kuru siyah çay görmek herkesin rahat edeceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru siyah çay gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sonrasında pişmanlık duyacağınız kararlar almanıza veya hareketlerde bulunmanıza neden olabilir.

Kahve falında siyah kuru çay görmek haneye bereket geleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kuru siyah çay görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru çay istemek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işarettir.

Kahve falında kuru çay yemek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru çay satın almak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru çay dağıtmak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birine kuru çay vermek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, umutlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru çay görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir