AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kuru çay görmek

Kahve falında siyah kuru çay görmek

Kahve falında siyah kuru çay görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, varlıklı kimse olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, özlemelerin son bulacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kuru çay gördüyseniz:

  • Bazı konulara tamamen kayıtsız kalmanız, karşı tarafı çileden çıkartabilir.

Kahve falında siyah kuru çay görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Kahve falında kuru siyah çay görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kuru çay istemek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kuru çay yemek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında kuru çay dökmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, tüm dileklerin tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine kuru çay vermek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına işarettir.

Kahve falında kuru çay toplamak üzüntünden sağlığından olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında kuru çay görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir