AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru çay dağıtmak

Kahve falında kuru çay dağıtmak

Kahve falında kuru çay dağıtmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine inanılır.

Kahve falında kuru çay dağıtmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da sevgilinizle yaşanabilecek duygusal bir problem size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında kuru çay dağıtmak yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında misafirlere çay dağıtmak zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kalabalığa çay dağıtmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çay şekeri dağıtmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kuru incir dağıtmak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru pasta dağıtmak hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, imkânlarının da genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında kuru üzüm dağıtmak ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kuru kayısı dağıtmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir