AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru çay dökmek

Kahve falında kuru çay dökmek

Kahve falında kuru çay dökmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru çay dökmek gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını yüklenebilirsiniz.

Kahve falında kuru çay dökmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında eline çay dökmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında yere çay dökmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çayın demini dökmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çay posası dökmek herkesin şaşırtılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin üzerine çay dökmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, borçlarının kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin üstüne çay dökmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize çay dökmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir