AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kuru çay vermek

Kahve falında birine kuru çay vermek

Kahve falında birine kuru çay vermek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine kuru çay vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, kariyerinizi veya genel anlamda mesleğinizle ilgili bazı konuları hafife almamalısınız.

Kahve falında birine kuru çay vermek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru çay vermek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işarettir.

Kahve falında kuru çay yemek kendisini iyi hissedeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru çay istemek çok üzücü olaylar yaşayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru çay görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru çay satın almak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru siyah çay görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kuru çay toplamak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir