AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli kuru fasulye yemeği görmek

Kahve falında etli kuru fasulye yemeği görmek

Kahve falında etli kuru fasulye yemeği görmek ümitlerinin son bulacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etli kuru fasulye yemeği gördüyseniz:

  • Direnmek gücünüzü zayıflabilir.

Kahve falında etli kuru fasulye yemeği görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etli kuru fasulye yemek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında etli kuru fasulye pişirmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında etli kuru fasulye görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, küs kimselerin barışacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye yemek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye yemeği yemek sorunların biteceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalettir.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye yemek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru fasulye yemeği görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, insanların güvenini kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir