AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede kuru fasulye görmek

Kahve falında tencerede kuru fasulye görmek

Kahve falında tencerede kuru fasulye görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, hobilerine eğileceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tencerede kuru fasulye gördüyseniz:

  • Bazı kişiler verdiğiniz görev veya sorumlulukları yerine getirmeyebilirler.

Kahve falında tencerede kuru fasulye görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede pişmiş kuru fasulye görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fasulye yemeği yemek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fasulye yemeği vermek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu kuru fasulye görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav yemek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında etli kuru fasulye pişirmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye yemeği pişirmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir