AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş kuru fasulye görmek

Kahve falında pişmemiş kuru fasulye görmek

Kahve falında pişmemiş kuru fasulye görmek ailesini de mutlu edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, zenginliğe sahip olunacağına, kısmetlerinin kapanacağına, rahatın kaçacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmemiş kuru fasulye gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, daha doğrusu merakınızı belli etmemelisiniz.

Kahve falında tencerede pişmiş kuru fasulye görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye yemeği görmek parasına da para ekleyeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine delalettir.

Kahve falında pişmemiş kuru fasulye görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, geçim derdinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye yemek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yeşil fasulye görmek kolaylık sağlayacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş taze fasulye görmek bahtının güzelleşeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş taze fasulye yemek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir