AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu çorba yemek

Kahve falında kurtlu çorba yemek

Kahve falında kurtlu çorba yemek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, huzur ve saadet bulacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, sıkılacağı bir haber almaya, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kendisine uğur getireceğine işaret eder.

Kahve falında kurtlu çorba yemek gördüyseniz:

  • Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz kararlarla acele olarak harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz.

Kahve falında kurtlu çorba yemek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında çorbada kurtçuk görmek refah düzeyinin düşeceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kurtlu çorba içmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlu çorba görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorbada kurt görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure çorbası yemek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine işarettir.

Kahve falında yoğurt çorbası yemek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir