AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt çorbası yemek

Kahve falında yoğurt çorbası yemek

Kahve falında yoğurt çorbası yemek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya inanılır.

Kahve falında yoğurt çorbası yemek gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir, bazı yeni atılımlar gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında yoğurtlu çorba yemek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yoğurt çorbası yemek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yoğurt çorbası yaptığını görmek kişinin adeta gençleşeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında yoğurtlu çorba içmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına yorulur.

Kahve falında yoğurtlu çorba yapmak ortaya bazı projeler koyacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurt çorbası içmek fakir fukaraya yardım edileceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurt çorbası görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pilav ve yoğurt yemek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir