AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu çorba görmek

Kahve falında kurtlu çorba görmek

Kahve falında kurtlu çorba görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu çorba gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmek, eğitim almak, seyahatler etmek veya sevdiğiniz şeylere zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Kahve falında çorbada kurtçuk görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu çorba yemek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında çorbada kurt görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlu çorba görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlu çorba içmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet eder.

Kahve falında ekşili çorba görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işkembe çorbası içmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına inanılır.

Kahve falında tencereden çorba içmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir