AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorbada kurt görmek

Kahve falında çorbada kurt görmek

Kahve falında çorbada kurt görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, eşlerin boşanacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında çorbada kurt gördüyseniz:

  • Ne yapmayı arzu ederseniz, ya da nereye el atmak isterseniz çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kurtlu çorba görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında çorbada kurtçuk görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu çorba içmek yeni iş teklifleri alacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlu çorba yemek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorbada kurt görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sütlü çorba pişirmek neredeyse kahrolacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında çorba yaptığını görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayran çorbası yapmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir