AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu çorba içmek

Kahve falında kurtlu çorba içmek

Kahve falında kurtlu çorba içmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu çorba içmek gördüyseniz:

  • Telaş yüzünden küçük kazalar olabilir.

Kahve falında kurtlu çorba içmek sağlığının da yerine geleceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında çorbada kurt görmek icat yapacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında kurtlu çorba yemek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında çorbada kurtçuk görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu çorba görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencereden çorba içmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayran çorbası içmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yayla çorbası içmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir