AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure çorbası yemek

Kahve falında aşure çorbası yemek

Kahve falında aşure çorbası yemek geçim derdinin kalmayacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, eşyaların yenileneceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşure çorbası yemek gördüyseniz:

  • Ailesel konuları ele alırken açık fikirli olmalısınız.

Kahve falında aşure çorbası yemek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşure çorbası görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşure çorbası pişirmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına işarettir.

Kahve falında aşure ayında aşure yemek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine delalettir.

Kahve falında şekersiz aşure yemek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında aşure yemek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında tuzlu aşure yemek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hayallerinin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında birinden aşure almak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir