AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorbada kurtçuk görmek

Kahve falında çorbada kurtçuk görmek

Kahve falında çorbada kurtçuk görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorbada kurtçuk gördüyseniz:

  • Duygusal konular sizi yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

Kahve falında kurtlu çorba yemek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorbada kurtçuk görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorbada kurt görmek neşeli bir hayat süreceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kurtlu çorba içmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kurtlu çorba görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yoğurt çorbası içmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çorba görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına tabir olunur.

Kahve falında mercimek çorbası içtiğini görmek sevinçli bir haber alınacağına, dünyasının iyileşmesine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir