AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşili çorba görmek

Kahve falında ekşili çorba görmek

Kahve falında ekşili çorba görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ekşili çorba gördüyseniz:

  • Belli bir kurgu ya da anlaşmaya gelişmesi için gereken zamanı tanımalısınız.

Kahve falında ekşili çorba görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekşi çorba görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekşi çorba içmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında ekşi yeşil elma görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında ekşi pasta yemek sıkılacağına ve üzüleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında ekşi yaprak yemek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine alamet eder.

Kahve falında ekşi dut görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ekşi içmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir