AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tutuklatmak

Kahve falında birini tutuklatmak

Kahve falında birini tutuklatmak kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini tutuklatmak gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar, rötarlar, gecikmeler sabır gerektirebilir.

Kahve falında askerler tarafından tutuklanmak yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına işaret eder.

Kahve falında babasının tutuklandığını görmek yardım edeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tutuklanmış birini görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin tutuklandığını görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında cinayetten tutuklanmak esenliğe ve feraha kavuşacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının tutuklandığını görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulur.

Kahve falında kızının tutuklandığını görmek mutluluğunun artacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında jandarma tarafından tutuklanmak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir