AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinayetten tutuklanmak

Kahve falında cinayetten tutuklanmak

Kahve falında cinayetten tutuklanmak sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında cinayetten tutuklanmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor olacak gibi görünüyor.

Kahve falında cinayetten tutuklanmak mal edineceğine, lükse ve konfora kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir cinayete şahit olmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında cinayete karışmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cinayeti gizlemek kötülüklere gözünü kapatmaya, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında cinayete şahit olmak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına inanılır.

Kahve falında cinayetten kaçmak geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında cinayeti saklamak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir cinayete tanık olmak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, malvarlığının çok daha artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir