AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlarla savaşmak

Kahve falında kurtlarla savaşmak

Kahve falında kurtlarla savaşmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlarla savaşmak gördüyseniz:

  • Evdeki değişikliklerin yararlı sonuçları olabilir.

Kahve falında kurtlarla savaşmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtla savaşmak insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında iblisle savaşmak emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işarettir.

Kahve falında azraille savaşmak dilediği gibi harcama yapacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında firavunla savaşmak mal ve para kazanılacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında teröristlerle savaşmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pkk savaşmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında evde savaşmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir