AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtla savaşmak

Kahve falında kurtla savaşmak

Kahve falında kurtla savaşmak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kendinden emin adımlar atacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında kurtla savaşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içerikli ilişkilerinizde ikilemler ya da çelişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kurtlarla savaşmak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtla savaşmak ekmeğinin azalmayacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında azraille savaşmak kederinin dağılacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına alamet eder.

Kahve falında din için savaşmak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hristiyanlarla savaşmak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta savaşmak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deccalle savaşmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaşmak ve ölmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir