AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde savaşmak

Kahve falında evde savaşmak

Kahve falında evde savaşmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, çok iyi paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde savaşmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Kahve falında evde savaşmak önemli yerlere geleceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında firavunla savaşmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında silahlarla savaşmak herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında şeytanla savaşmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalettir.

Kahve falında asker olarak savaşmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında böceklerle savaşmak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında hayvanlarla savaşmak eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymunla savaşmak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir