AnaSayfa / Genel / Kahve falında pkk savaşmak

Kahve falında pkk savaşmak

Kahve falında pkk savaşmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında pkk savaşmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızdan veya özel ilişkinizden ayrılmaya eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında asker olarak savaşmak uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kafirle savaşmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla savaşmak ev içinde mutluluğun artacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında azraille savaşmak gözden düşeceğine, dertlerinin unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında orduyla savaşmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında askere gitmek ve savaşmak başarılarının azalacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uhud savaşında savaşmak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedilerle savaşmak umutsuzluklarını geride bırakacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir