AnaSayfa / Genel / Kahve falında iblisle savaşmak

Kahve falında iblisle savaşmak

Kahve falında iblisle savaşmak haramdan ve zinadan uzak duracağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, insanlara iş öğreteceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iblisle savaşmak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiye başlayabilir veya mevcut ilişkinizi yenileyebilirsiniz.

Kahve falında iblisle savaşmak hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında iblis öldürmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iblisi dövmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında iblisi görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iblisi yenmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeytan iblis görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah iblis görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet eder.

Kahve falında iblis olmak uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir