AnaSayfa / Genel / Kahve falında azraille savaşmak

Kahve falında azraille savaşmak

Kahve falında azraille savaşmak geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, yeni işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında azraille savaşmak gördüyseniz:

  • Çözüm üretme kapasiteniz destek bulmanızı sağlıyor.

Kahve falında silahla savaşmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçlarla savaşmak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında asker olmak savaşmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atla savaşmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlarla savaşmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek başına savaşmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında islam için savaşmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla savaşmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir