AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlanmış tarhana görmek

Kahve falında kurtlanmış tarhana görmek

Kahve falında kurtlanmış tarhana görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, Tövbe Edeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işaret eder.

Kahve falında kurtlanmış tarhana gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

Kahve falında kurtlu tarhana görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, istediği noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlanmış tarhana görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında tarhana sermek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, başarılı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toz tarhana görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini görmek sorunlarının birken beş olacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında tarhana karmak zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında pişmemiş tarhana görmek sorumlu tutacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tarhana tozu görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir