AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana sermek

Kahve falında tarhana sermek

Kahve falında tarhana sermek çözümlere kavuşacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana sermek gördüyseniz:

  • Evliyseniz bile eşinizle her türlü gerilimden kaçının, yatın erkenden uyuyun.

Kahve falında tarhana sermek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru tarhana almak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında taze tarhana görmek işinden evine gidip geleceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru tarhana yemek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına inanılır.

Kahve falında tarhana dökmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana aşı görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında tarhana ufalamak fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana kurusu görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, çok büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir