AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu tarhana görmek

Kahve falında kurtlu tarhana görmek

Kahve falında kurtlu tarhana görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ticarette şansının düşeceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kurtlu tarhana gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince büyük düşünmelisiniz.

Kahve falında kurtlanmış tarhana görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlu tarhana görmek hasta olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana içmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana elemek sorumluluk alacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana ovmak yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine delalettir.

Kahve falında tarhana ovalamak evi kendisinin çekip çevireceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında yaş tarhana yemek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, işlerinin ters gideceğine delalet eder.

Kahve falında kuru tarhana yemek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir